منتديات مطبخ سمسمتى  

الإهداءات


العودة   منتديات مطبخ سمسمتى > الشرح والدروس > الطبخ > معجنات
Tags H1 to H6

منتديات مطبخ سمسمتى

بيتزا الهوت دوج ... من مطبخ فسدقة العفريتة

بيتزا الهوت دوج ... من مطبخ فسدقة العفريتة
إضافة رد
  #1  
قديم 05-18-2012, 02:15 AM
الصورة الرمزية فسدقة العفريتة
فسدقة العفريتة فسدقة العفريتة غير متواجد حالياً
سمسمة مشرفة منتدى الإقتصاد المنزلى{ ملكة الشيكولاتة }
 
تاريخ التسجيل: Sep 2010
الدولة: أم الدنيا مصر
المشاركات: 6,799
فسدقة العفريتة عطاءه مستمرفسدقة العفريتة عطاءه مستمرفسدقة العفريتة عطاءه مستمرفسدقة العفريتة عطاءه مستمر
بيتزا بيتزا الهوت دوج ... من مطبخ فسدقة العفريتة


أسعد الله صباحكم / مساكم بكل خير


جايبة لكم النهاردة مشاركتي الجديدة في المهرجان


وباتمني من ربنا انها تعجبكم


ومعلش طولوا بالكم بقي لأن صورها كتير وشرحها كتير


إوعوا حد ينام مني


دي البيتزا بتاعتي






واحدة واحدة بقي معايا نشوف مقادير العجينة وخطواتها


3 1/2 كوب متوسط من الدقيق المتعدد الأغراض عليه ملعقة لبن بودرة وملعقة توم بودرة


2 ملعقة خميرة فورية

في حدود ربع كوب زيت درة

1 1/2 كوب حليب دافي مدوب فيه ملعقة صغيرة سكر




اخلط الخميرة مع اللبن في برطمان وأدوبها كويس وأقفل البرطمان




أسيبه في مكان دافي لمدة نص ساعة أو ساعة الا ربع هيبقي كده




في الوقت ده هاكون باعمل الحشوة مثلا أو الصلصة


المهم


أضيف الزيت للدقيق وأفركه بصوابعي




هيبقي كده




أضيف اللبن بالخميرة




وأعجن وممكن احتاج لبن أنا هنا احتجت ربع كوب زيادة




اعجني بقي وخدي راحتك ومتقلقيش لو لقيتيها لينه


اوعي تزودي دقيق اعجني لغاية ماتبقي متماسكة


تسمعي عن اللت والعجن هو ده بقي اللي تعمليه بالظبط


وهتبقي كده بعد تلت ساعة من اللت والعجن هههههههههههه




وكده بعد خمس دقايق عجن زيادة




هتغطيها بفوطة نضيفة وتسيبيها تخمر في مكان دافي


أنا اخدتها جمبي عالبوتاجاز وانا باعمل الصلصة والحشوة كان دفا دفا يعني




شوفي بعد ماخمرت بقت ازاي





__________________
اللهم لك الحمد حتي ترضي ولك الحمد إذا رضيت ولك الحمد بعد الرضا











رد مع اقتباس
  #2  
قديم 05-18-2012, 02:20 AM
الصورة الرمزية فسدقة العفريتة
فسدقة العفريتة فسدقة العفريتة غير متواجد حالياً
سمسمة مشرفة منتدى الإقتصاد المنزلى{ ملكة الشيكولاتة }
 
تاريخ التسجيل: Sep 2010
الدولة: أم الدنيا مصر
المشاركات: 6,799
فسدقة العفريتة عطاءه مستمرفسدقة العفريتة عطاءه مستمرفسدقة العفريتة عطاءه مستمرفسدقة العفريتة عطاءه مستمر
بيتزا




نيجي بقي للحشوة


قطعت بصلة متوسطة مكعبات صغيرة وشوحتها في ربع ملعقة زيت





وده الهوت دوج خارج من الفريزر وكنت شايلاه مستوي علي فكرة





قطعته صغير شوية





فرمته خشن في الكبة لفتين كده بس





ضفت فلفل أخضر مع فلفل حار متقطع للبصل وبعدها الهوت دوج المفروم





هأقلب تقليبتين كده عالنار علشان ياخدوا من بعض وأضيف ملعقة من الكمون مع التوم البودرة


مع الزعتر مع الفلفل الاسود





قطعت طماطم مكعبات ونزعت البذور علشان ماتنزلش مايتها عالخلطة





ضفت الطماطم وقلبت مرتين كده وطفيت النار







ضفت ملعقة من الصلصة اللي هاعملها حالا للحشوة




ودي الحشوة بقت جاهزة








__________________
اللهم لك الحمد حتي ترضي ولك الحمد إذا رضيت ولك الحمد بعد الرضا











رد مع اقتباس
  #3  
قديم 05-18-2012, 02:28 AM
الصورة الرمزية فسدقة العفريتة
فسدقة العفريتة فسدقة العفريتة غير متواجد حالياً
سمسمة مشرفة منتدى الإقتصاد المنزلى{ ملكة الشيكولاتة }
 
تاريخ التسجيل: Sep 2010
الدولة: أم الدنيا مصر
المشاركات: 6,799
فسدقة العفريتة عطاءه مستمرفسدقة العفريتة عطاءه مستمرفسدقة العفريتة عطاءه مستمرفسدقة العفريتة عطاءه مستمر
بيتزا



نيجي للصلصة


ملعقة زيت مع ملعقتين صلصة طماطم مع ربع كوب ماء في طاسة سميكة عالنار الهادية





الهوت صوص المتين








هاسيبها تتسبك بقي وتغلي وتتظبط





وأضيف نفس التوايل اللي ضفتها للحشوة ومعاها ملعقة صغيرة زعتر





كده بقت جاهزة











__________________
اللهم لك الحمد حتي ترضي ولك الحمد إذا رضيت ولك الحمد بعد الرضا











رد مع اقتباس
  #4  
قديم 05-18-2012, 02:44 AM
الصورة الرمزية فسدقة العفريتة
فسدقة العفريتة فسدقة العفريتة غير متواجد حالياً
سمسمة مشرفة منتدى الإقتصاد المنزلى{ ملكة الشيكولاتة }
 
تاريخ التسجيل: Sep 2010
الدولة: أم الدنيا مصر
المشاركات: 6,799
فسدقة العفريتة عطاءه مستمرفسدقة العفريتة عطاءه مستمرفسدقة العفريتة عطاءه مستمرفسدقة العفريتة عطاءه مستمر
بيتزا

تعالي بقي نجمع شغلنا

معلش انا طولت أوي بس هي البيتزا كده خطواتها طويلة


دهنت بشوية زيت صغننين اوي






المقدار ده عمل صينيتين




سبتهم يخمروا بعد الفرد ربع ساعة كمان






دهنت وش الصواني بالصلصة






فردت الحشوة






وعالفرن السخن جري

دي طلعتها بدري شوية علشان هارجعها تاني بعد الجبنة








وبعد كده رشة زعتر خفيفة
















والصورة دي من تحت علشان تشوفوا لونها وسواها وقرمشتها




__________________
اللهم لك الحمد حتي ترضي ولك الحمد إذا رضيت ولك الحمد بعد الرضا











رد مع اقتباس
  #5  
قديم 05-18-2012, 02:50 AM
الصورة الرمزية فسدقة العفريتة
فسدقة العفريتة فسدقة العفريتة غير متواجد حالياً
سمسمة مشرفة منتدى الإقتصاد المنزلى{ ملكة الشيكولاتة }
 
تاريخ التسجيل: Sep 2010
الدولة: أم الدنيا مصر
المشاركات: 6,799
فسدقة العفريتة عطاءه مستمرفسدقة العفريتة عطاءه مستمرفسدقة العفريتة عطاءه مستمرفسدقة العفريتة عطاءه مستمر
بيتزا



دي الصينية التانية


حمشتها شوية وماحطيتش جبنة بناء علي طلب مامتي حبيبتي















وأخيراً انتهت البيتزا ياسمسمات


يارب تكون عجبتكم






__________________
اللهم لك الحمد حتي ترضي ولك الحمد إذا رضيت ولك الحمد بعد الرضا











رد مع اقتباس
  #6  
قديم 05-18-2012, 11:54 PM
الصورة الرمزية smsmty
smsmty smsmty غير متواجد حالياً
smsmty
 
تاريخ التسجيل: Sep 2009
الدولة: رأس البر
المشاركات: 5,211
smsmty تم تعطيل التقييم
إرسال رسالة عبر Yahoo إلى smsmty
افتراضي

راااااااااااااااااااائعه أيتها الرائعة
هههههههههههههههه
جامدة قوى وأنا بموووووووووووت فى الميكس ده (هوت دوج +بصل +فلفل +طماطم)
يمى يمى
فعلا خطواتها كتير ومجهود تشكرى عليه
شكرا لكى أيتها الرائعة
هههههههههههههههه
عاشت الأيادى الحلوة بالقوى
رد مع اقتباس
  #7  
قديم 05-19-2012, 11:25 AM
الصورة الرمزية lalaa
lalaa lalaa غير متواجد حالياً
مشرفة منتدى الطبخ
 
تاريخ التسجيل: Nov 2009
الدولة: UAE
المشاركات: 4,925
lalaa عطاءه مستمرlalaa عطاءه مستمرlalaa عطاءه مستمرlalaa عطاءه مستمر
إرسال رسالة عبر MSN إلى lalaa إرسال رسالة عبر Yahoo إلى lalaa
افتراضي

تسلم اييديييكى ييا فسدقة

خطوات طوييلة ومجهود جباااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ااار وشرح وافييي ......

الله يييعطيييكيي العافيية يييارب...

هييه تحفة اوى البتزا دى بس من غيير الهوت دوج ده ...


__________________
رد مع اقتباس
  #8  
قديم 05-20-2012, 12:55 AM
الصورة الرمزية رضوى
رضوى رضوى غير متواجد حالياً
سمسمة مدهشة
 
تاريخ التسجيل: Sep 2011
الدولة: مصر
المشاركات: 659
رضوى على طريق التميز
افتراضي


بسم الله ما شاء الله
البيتزا تحففففففة
وتجوع يمي يمي
تسلم الايادى المبدعة







__________________





رد مع اقتباس
  #9  
قديم 05-20-2012, 07:18 AM
الصورة الرمزية Manal Afify
Manal Afify Manal Afify غير متواجد حالياً
سمسمة متميزة
 
تاريخ التسجيل: Mar 2012
الدولة: السعودية
المشاركات: 288
Manal Afify مدهشManal Afify مدهش
افتراضي

يا صباح البتزا والهوت دوج
شكلها بجد تحففففففففففففة
تسلمممممم ايديكي يا فسدقة
الخلطة اللي على البتزا بالهوت دوج رائعة ولذيييييذة جدا
بس انا بقى نفسي ادوق حتة من اللي بالجبنة
اكيد طعمها اكتر من رائع طالما من ايديكي انتي يا عفريتة
رد مع اقتباس
  #10  
قديم 05-29-2012, 07:11 AM
الصورة الرمزية فسدقة العفريتة
فسدقة العفريتة فسدقة العفريتة غير متواجد حالياً
سمسمة مشرفة منتدى الإقتصاد المنزلى{ ملكة الشيكولاتة }
 
تاريخ التسجيل: Sep 2010
الدولة: أم الدنيا مصر
المشاركات: 6,799
فسدقة العفريتة عطاءه مستمرفسدقة العفريتة عطاءه مستمرفسدقة العفريتة عطاءه مستمرفسدقة العفريتة عطاءه مستمر
افتراضي



هههههههههههههههههه



والله أنتوا الأربعة مروركن وردودكن أحلي من مليون بيتزا



إنتوا اللي بتعبروني في المنتدي


ربنا يخليكم ليا


شكراااااااااااااااااً







__________________
اللهم لك الحمد حتي ترضي ولك الحمد إذا رضيت ولك الحمد بعد الرضا











رد مع اقتباس
إضافة رد

أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع

تعليمات المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع


الساعة الآن 12:26 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd. TranZ By Almuhajir